Πρακτικό Σεμινάριο για λογιστές  : 


"Πώς να βρίσκεις αυτόνομα όσους νέους πελάτες θέλεις για τις λογιστικές υπηρεσίες σου μέσω Facebook ... ακόμα και αν δεν έχεις καλή σχέση με την τεχνολογία "


Mάθε πώς να διαφοροποιηθείς από το 95% των ανθρώπων σήμερα και πώς να  βρίσκεις όσους Νέους πελάτες εσύ θέλεις αξιοποιώντας την δυναμική του Internet σωστά και στο έπακρο.

Τι είναι ;

Το σεμινάριο αυτό είναι ένα 100% πρακτικό σεμινάριο που βοηθάει λογιστές να μπορούν να βρίσκουν μόνοι τους όσους νέους πελάτες θέλουν και μπορούν ανθρωπίνως να εξυπηρετήσουν, αυτόνομα και ανεξάρτητα με την βοήθεια του Facebook. Αυτό είναι ένα σεμινάριο που δίνει στους λογιστές την δυνατότητα να βρίσκουν νέους πελάτες τόσο με δωρεάν μεθόδους όσο και με πληρωμένες διαφημίσεις, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.


Για ποιούς είναι ;

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται : 

  • Για νέα λογιστικά γραφεία που δυσκολεύονται να βρουν νέους πελάτες με την βοήθεια του Internet.
  • Για έμπειρους λογιστές που θέλουν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο στην κρίσιμη-για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη- διαδικασία εύρεσης νέων πελατών.
  • Για ιδιώτες λογιστές ή λογιστικά γραφεία που έχουν προσπαθήσει ( ή προσπαθούν) πολλές ώρες πάνω στους μηχανισμούς εύρεσης νέων πελατών...αλλά δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να δημιουργήσουν την επιθυμητή ροή νέων υποψηφίων πελατών.


Πώς δουλεύει ;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως και συνεπώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του χώρου σας, γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο αλλά και σημαντικά χρήματα από τις μετακινήσεις. Θα λάβετε απλές οδηγίες παρακολούθησης μέσω email αμέσως μετά την εξόφληση των διδάκτρων από την ομάδα μας.


Γιατί υπάρχει ;

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη πρακτική εκπαίδευση που να δείχνει στους λογιστές βήμα προς βήμα και από το Α στο Ω, πώς να βρίσκουν μόνοι τους ( αυτόνομα) όσους νέους πελάτες θέλουν και μπορούν ανθρωπίνως να εξυπηρετήσουν, ανεξάρτητα με το αν έχουν ή όχι καλή σχέση με την τεχνολογία. 


Πότε διεξάγεται ;

Το σεμινάριο θα ανοίξει το Σάββατο 17/4/2021 στις 10πμ . Θα λάβετε οδηγίες πρόσβασης την ημέρα και ώρα του σεμιναρίου. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε εκείνη την ημέρα, μπορείτε να το παρακολουθήσετε  όποτε σας βολεύει για έως και 7 ημέρες μετά από την (παραπάνω) ημερομηνία της πρόσβασής σας .Τα Περιεχόμενα του σεμιναρίου :


Κάντε κλικ πάνω σε κάθε ενότητα για να διαβάσετε τα περιεχόμενα της αναλυτικά.

Ενότητα 1 : Θεμέλια και Αρχές για την εύρεση πελατών μέσω Facebook

Ενότητα 2 : Πώς να δημιουργήσεις αποτελεσματικές διαφημίσεις στο Facebook 

Ενότητα 3 : Πώς να εφαρμόσεις στην πράξη όλα όσα θα μάθεις και πώς να απογειώσεις την επιχείρηση σου σε 5 εβδομάδες ή λιγότερο

Μαζί με το Πρακτικό Σεμινάριο θα πάρετε δωρεάν 3 πολύ σημαντικά Βοnus 


  1. Δωρεάν Σημειώσεις ( ; )
  2. Δωρεάν Πρόσβαση στο υποστηρικτικό Facebook group.
  3. Δωρεάν Παράταση πρόσβασης για έως και 7 ημέρες μετά την ( διεξαγωγή/πρόσβαση) του σεμιναρίου
Σχετικά με το Εισηγητή του 

Ο Σωτήρης Πανάγος βοηθάει _____ ( Niche) να _______ ( Αποτέλεσμα) μέσω _________ ( προσφορά). 


Το σημαντικό είναι ότι στα σεμινάριά του δύσκολες έννοιες, γίνονται πάντα κατανοητές και απλές σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.


Aποκτήστε άμεση πρόσβαση με πάνω από 70% έκπτωση για λίγες ακόμα ώρες!

Κάντε τώρα κλικ εδώ για να κρατήσετε την θέση σας με μεγάλη έκπτωση και να απογειώσετε τα αποτελέσματα σας.

Συνοψη


  • Πώς να βρίσκεις νέους πελάτες μέσω Facebook
  • Πώς να λειτουργείς το facebook αυτόνομα για τις λογιστικές σου υπηρεσίες.
  • Πώς να αναπτύξεις ραγδαια την επιχείρηση σου σε 5 εβδομάδες ή λιγότερο.
ΕΓΓΥΗΣΗ

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

100% Εγγύηση Επιστροφής διδάκτρων χωρίς ερωτήσεις : Μοναδική Εγγύηση Ικανοποίησης και Αξίας.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα πρώτα 30 λεπτά του σεμιναρίου, στείλτε μας ένα email και σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα στο ακέραιο χωρίς καμία απολύτως ερώτηση. Είμαστε τόσο σίγουροι για την απαράμιλλη ποιότητα και την αξία των υπηρεσιών μας που είμαστε ο μόνος εκπαιδευτικός φορέας που αναλαμβάνουμε όλο το ρίσκο αντί για εσάς.

    Copyright © 2021 Sotirispanagos.com 

>